NIEUWS, PERS & PUBLICATIES

Hier vind u ons laatste nieuws en bent u als eerste op de hoogte van borrels, proeverijen en feesten.
Of volg ons op Facebook en ontvang direct ons nieuws in u mailbox!

 

 

 

NU OP WOENSDAG GEOPEND VOOR DINER

Michel en René heten u vanaf nu ook op woensdagavond van harte welkom voor een heerlijk diner!

 

AFSCHEID

Met gemengde gevoelens, maar met trots op wat we hebben neergezet in bijna vier jaar tijd, kunnen wij u vertellen dat The Meatclub overgaat in andere handen. The Meatclub zal per 1 februari worden voortgezet door Michel van Leeuwen en Ren� Bonte. Wij willen al onze gasten van de afgelopen jaren bedanken voor hun trouwe bezoek. Van 3 t/m 7 februari is The Meatclub even gesloten. Daarna kunt u weer genieten van de kwaliteit en gastvrijheid die u van ons gewend bent. Een lieve groet, Jan & Ivonne

 

NU OP DONDERDAG,VRIJDAG EN ZATERDAG GEOPEND VOOR DINER!

Op veler verzoek is The Meat Club nu ook op vrijdag en zaterdag geopend voor diner! U kunt reserveren gedurende openingstijden via 010-2410015, per mail: info@themeatclubrotterdam.nl of loop spontaan bij ons binnen! Tot snel!

 

Nieuwe maaltijdsalades!

De lente is begonnen, dus hebben wij twee mooie maaltijdsalades er bij op de menukaart. Geniet van een heerlijke Thaise beef salade met gemarineerde entrecote, groene papaya, koriander & limoen of een ouderwetse Caesar salade met kip, little gem, bacon, ei, ansjovisdressing & parmezaan.

 

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren en wilt u dit ook graag in The Meat Club doen? U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een diner, een gezellige borrel met hapjes of een walking dinner. Voor meer informatie, loop even bij ons binnen of stuur ons een email.

 

MEI 2015

Binnenkort verkrijgbaar in The Meatclub, Chateau d'Esclans Whispering Angel! We gaan hiervoor een mooie Whispering Angel borrel plannen in samenwerking met L'exception Lenselink. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de datum!

 

APRIL 2015

Hardloper van deze maand ..... Huisgemaakte truffel gehaktbal met een saus van kalfsniertjes!

 

10 MAART 2015

Vanaf 10-03 gaat The Butcherclub in Rotterdam, op last van de rechter, The Meatclub heten! Even wennen, maar wij gaan gewoon door, met de kwaliteit en gastvrijheid die u van ons gewend bent!